1.Voorinspectie

We komen bij u langs om alles te checken en mogelijkheden te bespreken

2.Voorstel

We werken vervolgens alle details uit en sturen u een voorstel.

3.Uitvoeren

We komen vervolgens de vloer bij u leggen of schuren of product afleveren.

4.Service

We helpen u graag bij de onderhoud en andere aspecten.


1.Voorinspectie

Om er zeker van te zijn dat de vloer gelegd kan worden, komen we 3 weken van te voren de vloer controleren. We controleren dan onder andere de kwaliteit van de ondervloer en het vochtpercentage van de ondervloer. We kunnen dan ook alle details met u bespreken en een afspraak maken voor het leggen van de vloer.

2.Voorstel

Wij combineren alles in een helder voorstel in de vorm van een offerte waarin alle aspecten van het leggen of schuren zijn meegenomen, zodat u inzicht krijgt in alle aspecten die uitgevoerd worden en wat de kosten daarvan zijn. Mocht u vragen hebben over het voorstel dan kunt u altijd contact met ons opnemen zodat het voor beide partijen helder is wat er gaat gebeuren, wanneer en wat het gaat kosten.

3.Uitvoeren

Wanneer alles rond is komen wij de geplande werkzaamheden uitvoeren. Wij vinden het heel belangrijk om altijd zoveel mogelijk rekening te houden met de wensen van de klant. Daarom maken wij ook zoveel mogelijk een afspraak op een moment die het beste voor u uitkomt. Wanneer we klaar zijn met het uitvoeren van de geplande werkzaamheden ruimen wij alles op en laten wij alles netjes achter, zodat u meteen kunt genieten van uw vloer of de afgeleverde meubels.

4.Service

Nadat wij alles hebben afgerond blijven wij graag in contact met onze klanten om ze te helpen en te adviseren bij zaken als onderhoud. Wij zijn pas echt klaar als de klant 100% tevreden is en alle bijkomende aspecten zijn afgerond!


We zijn pas klaar als u 100% tevreden bent!

Heeft u vragen over ons of één van onze diensten, neem dan gerust contact met ons op.