Reparatie

Reparatie houten vloeren

Wanneer u vloer beschadigd is door water of andere ongemakken en u bent op zoek naar een specialist die uw vloer weer net zo mooi maakt als dat hij was. Dankzij onze voorliefde voor houten vloeren en onze jarenlange ervaring in het vak, kunnen wij uw vloeren weer maken zoals ze waren.

Wat voor soort vloer u ook heeft, wij kunnen samen met Bax het probleem voor u oplossen! Zo weet u zeker dat u weer een vloer krijgt die niet alleen mooi maar ook van uitstekende kwaliteit is.

Houten vloer beschadigd?

Het is mogelijk dat uw houten vloer beschadigd geraakt is door b.v. water of andere ongemakken. Wij kunnen u hierbij op diverse vlakken van dienst zijn. Ten eerste kunnen wij u helpen de vloer eruit te halen en deze vervolgens te vervangen. Wat voor soort vloer u ook heeft, wij kunnen samen met Bax het probleem voor u oplossen. Zo weet u zeker dat u weer een vloer krijgt die niet alleen mooi is maar ook van uitstekende kwaliteit.

Houten vloer snel repareren

Wanneer u contant met ons opneemt, kunnen wij bij u langs komen om de schade te beoordelen en de mogelijke oplossingen te bespreken. Daarna kunnen wij een passende offerte voor u maken. Wij kunnen dan de nieuwe vloer bij Bax bestellen zodat u zich hier niet druk om hoeft te maken. U kunt ook gewoon het contactformulier invullen op onze website. Hier kunt u aangeven wat het probleem is en daarna nemen wij contact met u op en kunnen we bespreken wat we voor u kunnen betekenen.


Waar kunnen wij u bij helpen?
  • Water schade
  • Vloer verlengen
  • Dagelijks gebruik
  • Zon

Water schade -

Water is een factor waarmee rekening gehouden moet worden. Het is algemeen bekend dat hout kan kromtrekken wanneer het overmatig vochtig raakt. Vandaar dat alle gemorste vloeistoffen direct opgeruimd dienen te worden. Gebruik alleen een licht vochtige dweil wanneer u de vloer wilt schoonmaken. Het is het beste om zo min mogelijk te dweilen, om de kans op grote vochtplekken te verminderen. Regelmatig vegen met een zachte bezem is nodig om te voorkomen dat zand en aarde de vloer beschadigen. Zand bestaat namelijk uit hele kleine kristallen, die gezamenlijk het effect hebben van schuurpapier.

Vloer verlengen-

Wanneer u al een vloer in huis heeft in bepaalde ruimtes, kunt u na verloop van tijd er ook voor kiezen om de vloer te verlengen en uit te breiden naar andere ruimtes in uw huis. Het is dan essentieel dat de vloer goed aansluit bij de oude vloer zodat het één geheel wordt. Wij kunnen u daar bij helpen en de vloer verlengen zodat deze goed aansluit bij de rest.

Dagelijks gebruik -

Hoge hakken kunnen al snel een vloer beschadigen, daarom kunt u deze schoenen beter niet binnen dragen. Als u het, om wat voor reden dan ook, niet kunt vermijden, let er dan op dat de hakken niet te scherp zijn of scherpe randjes hebben. Toch is het belangrijk om in acht te nemen dat er op een hoge hak veel druk uitgeoefend wordt, waardoor ook deuken snel zijn gemaakt.

Zon-

Het is ook belangrijk dat u erop bedacht bent dat de zon veel schade kan veroorzaken aan hardhouten vloeren. Buitensporig veel blootstelling aan zonlicht kan ervoor zorgen dat de vloer van kleur verandert en vervaagt. Zorg er daarom voor dat geen enkel deel van uw vloer aan grote hoeveelheden zonlicht onderhevig is. Gordijnen, andere vormen van raambekleding en zonwering zijn de goedkoopste manieren om zonneschade aan uw vloer te verkleinen. Wilt u overdag uw gordijnen niet dicht doen, dan kunt u UV-coating op uw ramen aan laten brengen, om zo ernstige zonneschade aan uw parketvloer te voorkomen.

Een beschadigde vloer is vaak een doorn in het oog. Wij van Woodcare willen u graag helpen om weer van uw vloer te genieten. Wat ook het probleem kan zijn, mede door onze ervaring met houten vloeren en onze partners als Bax kunnen wij uw problemen vaak snel en tegen betaalbare prijzen oplossen.

Is er nog iets anders mis met uw vloer? Geen nood, wij helpen u hierbij met een passend aanbod voor uw unieke situatie.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op!

Contact