Wat vinden de klanten?

Wij horen graag wat onze klanten van ons vinden. We hebben daarom ook een aantal referenties verzameld van diverse onafhankelijke websites die een kleine selectie weergeven van de feedback die wij krijgen van onze klanten. Deze hebben wij hieronder voor u verzameld!


Wij zijn uitermate te spreken over dit bedrijf. Leuk,jong team met goede adviezen over hoe onze vloer op te schuren en opnieuw te behandelen. Tevens meubel laten maken en dit is helemaal volgens afspraak en verwachting verlopen. Kortom: ervaar zelf.

Floor, Amsterdam

Bij ons is wood care langs gekomen voor t leggen van een vloer en t schuren van de bovenverdieping. De jongens zijn erg snel met een goed resultaat en denken mee in hoe je je vloer afgewerkt wilt hebben. Ze leveren goed werk zijn behulpzaam en je kunt zien dat het vakmensen zijn. Wij zijn erg tevreden.

Geweldig om te zien hoe zulke jonge mensen professioneel vakwerk leveren. Ze werkten erg hard, waren beleefd, vriendelijk en behulpzaam. Wij zijn erg blij met onze vloer en de afwerking daarvan. Ik zal dit bedrijf zeker aanbevelen.

Hennievd, Eindhoven

Zeer tevreden over WoodCare..... Op zaterdag heb ik Armin gebeld nadat ik zelf "dacht" een vloer te kunnen schuren. Zondag`s is hij komen kijken, na een klus die hij elders had. Ik had twee vragen: kun je dit oplossen en wanneer? Hij overzag de situatie en gaf aan de door mij aangebrachte schade te kunnen herstellen en kwam `s-maandags na een andere klus gelijk naar P`beek. Van 13.30u tot 22.00u is hij met twee medewerkers aan het werk geweest. Zonder zich een pauze te gunnen om te eten. Resultaat is een eikenhouten vloer die er weer prima uitziet. Daarna is de vloer "gerookt". Aansluitend is hij nog speciaal komen kijken of we tevreden waren over het resultaat. Daarna heb ik zelf de vloer twee maal in de wax gezet. Ik kan niet anders zeggen dan dat we tevreden zijn.

R-fasen, Prinsenbeek

Wij hebben een lekkage gehad en de eigenaar is wel 3x langs geweest om te meten of de vloer wel gelegd kon worden. Drie andere medewerkers hebben bij ons zeer professioneel de vloer gelegd. Ze werkten erg hard, waren beleefd en vriendelijk en lieten een zeer prettige en professionele indruk achter, VAKWERK!

Hennievd, Breda

Woodcare heeft bij ons een terrasoverkapping en pergola gemaakt. We hebben goed advies gekregen en het resultaat mag er zijn! Binnen een paar dagen (de jongens werken keihard) was alles klaar, En ook de service is prima. Wij zijn zeer tevreden!

Ruud, Made