Woodcare Meubels

Naast houten vloeren bieden wij een diversiteit aan verschillende producten. Wij hebben altijd met volle overtuiging ons hart en passie voor hout gevolgd. Mede hierdoor hebben wij nu veel ervaring opgebouwd in diverse gebieden die met hout te maken hebben. Van houten meubels tot overkappingen, wij kunnen het maken, en gaan pas weg als alles tot in de puntjes is uitgewerkt.

Heeft u altijd al een tafel willen laten maken die helemaal aan u wensen voldoet? Dat kan nu! Wij maken alles wat u maar wilt, op maat. Teken of schets wat u wilt hebben, wij zullen dan in overleg met u de houtsoort, afmetingen en afwerking bepalen. Alles is mogelijk van tafels, stoelen, kasten tot zelfs opmaat gemaakte trappen en trapbekleding!

Daarnaast bieden wij een divers aantal standaard modellen van meubels aan die ook op maat gemaakt kunnen worden. Bekijk hiervoor onze meubels met elk hun eigen unieke verhaal.Meubels met een verhaal

Door de eeuwen heen werden er, in wat nu Bosnië Herzegovina heet, prachtige boerderijen, huizen, en andere gebouwen gebouwd met liefde en aandacht voor vakmanschap en materialen. Na vele jaren te zijn bewoond en gebruikt worden veel van deze gebouwen echter afgebroken en vervangen.

Het oude materiaal, waaronder de oude eiken balken, worden gebruikt voor het vervaardigen van diverse objecten. Er is veel kennis en vakmanschap nodig om van de grote en ruwe balken een mooi eindproduct te maken. Het karaktervolle authentieke meubel, beschreven in dit certificaat, is hiervan het bewijs.


“Door het recyclen van oude balken is het niet nodig om levende oude bomen te kappen. Hierdoor wordt het milieu gespaard."We hopen u snel in de winkel te kunnen verwelkomen of vraag een vrijblijvende offerte aan!

Ons assortiment

Top 3 Producten