Wie wij zijn?

Woodcare is al jarenlang dé specialist op het gebied van hout en houten vloeren. Woodcare heeft altijd garant gestaan voor kennis, vakkundig advies en kwaliteit. Woodcare heeft al jaren ervaring met hout; van het leggen van parketvloeren tot reparatie en schuren. Dit doen wij in samenwerking met Bax: één van de meest gewaardeerde houtleveranciers in Brabant. Wij streven ernaar om samen met Bax de beste houten vloeren te leveren en daarnaast de klant op alle mogelijke vlakken te adviseren zodat de klant 100% tevreden is met het geleverde resultaat.

Onze passie voor en kennis van hout willen wij graag met u delen zodat u altijd een weloverwogen keuze kunt maken. Alle vragen met betrekking tot hout zijn bij ons altijd welkom!


Bax houten vloeren is een begrip in Brabant en ver daarbuiten. Net als Bax stellen wij hoge eisen aan de producten die wij leveren en de mensen die het vervaardigen. Wij hebben altijd met volle overtuiging ons hart en passie voor hout gevolgd. Mede hierdoor hebben wij nu veel ervaring opgebouwd in de diverse gebieden die met hout te maken hebben. Van houten meubels tot overkappingen, wij kunnen het maken, en gaan pas weg als alles tot in de puntjes is uitgewerkt zodat het geleverde product altijd perfect aansluit aan uw wensen!


Wat wij geloven

Altijd kwaliteit leveren

Woodcare gelooft dat het leveren van kwaliteit één van de belangrijkste beloftes is die wij doen aan onze klanten. Mede door onze kleinschalige en persoonlijke aanpak hebben wij vele klanten zo goed mogelijk kunnen adviseren en producten kunnen leveren die 100% aansluiten bij de behoefte van onze klanten.

Een persoonlijke aanpak

Door ons jonge en dynamische team vol met vakkundige mensen kunnen wij in een korte periode snel het gewenste resultaat bereiken. Door niet vast te houden aan een 9:00- 18:00 werkhouding zijn wij bovendien altijd telefonisch bereikbaar voor onze klanten waardoor wij afspraken kunnen maken op de momenten dat het u uitkomt. Het draait bij WoodCare om een persoonlijke aanpak waarin u en uw wensen centraal staan!

Kwaliteit moet betaalbaar zijn

Wij geloven dat kwaliteit betaalbaar moet zijn. Wij streven er daarom ook naar om een juiste balans te vinden tussen het budget van de klant en de mogelijkheden die wij hebben om hieraan tegemoet te komen.

Referenties

  • Wij zijn uitermate te spreken over dit bedrijf. Leuk,jong team met goede adviezen over hoe onze vloer op te schuren en opnieuw te behandelen. Tevens meubel laten maken en dit is helemaal volgens afspraak en verwachting verlopen. Kortom: ervaar zelf.

    Floor, Amsterdam
  • Geweldig om te zien hoe zulke jonge mensen professioneel vakwerk leveren. Ze werkten erg hard, waren beleefd, vriendelijk en behulpzaam. Wij zijn erg blij met onze vloer en de afwerking daarvan. Ik zal dit bedrijf zeker aanbevelen.

    Hennievd, Eindhoven
  • Bij ons is wood care langs gekomen voor t leggen van een vloer en t schuren van de bovenverdieping. De jongens zijn erg snel met een goed resultaat en denken mee in hoe je je vloer afgewerkt wilt hebben. Ze leveren goed werk zijn behulpzaam en je kunt zien dat het vakmensen zijn. Wij zijn erg tevreden.


Ons Team

Door ons jonge en dynamische team vol met vakkundige mensen kunnen wij in een korte periode snel het gewenste resultaat bereiken. Opgericht door een gedreven ondernemer en vakman is Woodcare in 2007 de samenwerking met Bax houten vloeren aangegaan. Mede door onze passie en doorzettingsvermogen zijn we uitgegroeid tot de belangrijkste vloeren leggers van Bax. Daarnaast hebben wij altijd met volle overtuiging ons hart en passie voor hout gevolgd. Mede hierdoor hebben wij nu veel ervaring opgebouwd op diverse gebieden die met hout te maken hebben. Van houten meubels tot overkappingen, wij kunnen het maken, en gaan pas weg als alles tot in de puntjes is uitgewerkt!

Winkel


Wij hebben sinds 2 jaar ook zelf een winkel waar we onze klanten kunnen verwelkomen voor vragen en advies. Het is een kleine winkel waar we ook een aantal unieke en diverse meubels aanbieden; meubels waar wij zelf erg enthousiast van worden en die op hun eigen manier een uniek verhaal vertellen. Daarnaast kunt u er ook terecht voor uitgebreid advies met betrekking tot het leggen van vloeren, schuren en onderhoud/reparatie. Wij bieden een scala aan voorbeelden die diverse processen van het leggen en het uiteindelijke resultaat uitstekend weergeven.Wij hopen u een goed inzicht te hebben gegeven in wie wij zijn, wat wij doen en waar wij naar streven. Wij hopen snel iets voor u te kunnen betekenen!